zaterdag 19 januari 2013

Mac and Cheese maar dan anders!

Macaroni en kaas is een van de meest populaire - zo niet de meest populaire - Amerikaanse comfort food gerecht. Deze keer doen wij het alleen net even anders!

Mac and Cheese maar dan anders!



  • 500 gram elleboogjes macaroni
  • 300 gram diepvries erwtjes
  • 150 gram magere spekreepjes
  • geraspte kaas (Cheddar kaas)
  • versgemalen peper

Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing en giet dit af.

Ondertussen de spekjes mooi uitbakken in een goede koekenpan. Voeg daarna de erwtjes toe en warm het geheel op. Voeg de spekjes en erwtjes toe aan de gekookte macaroni en roer het geheel goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met versgemalen peper. Doe de macaroni nu in vier borden en strooi er de geraspte kaas overheen.

Eet smakelijk!
















In the United States, July 14 has been branded as "National Macaroni and Cheese Day".

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen