dinsdag 15 januari 2013

Citroenspaghetti met Zalm

Pasta heerlijk puur, en de geur wanneer je een citroen of limoen gaat raspen die is zo fantastisch!! Makkelijk, snel en zeer smaakvol!

Citroenspaghetti met Zalm

  • 500 gram spaghetti
  • 2 citroenen/limoenen
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • 300 gram gerookte zalm
  • versgemalen peper
  • rucola sla als garnering
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Boen de citroenen/limoenen schoon, rasp twee theelepels van de schil en pers de citroen/limoen uit.
Meng de geperste knoflook met de citroenrasp en het sap en de olijfolie.

Wanneer de pasta klaar is, giet deze af en doe de pasta terug in de pan en schep het citroenmengsel, de kaas en de peper er door.

Maak mooie diepe pasta borden op met wat rucola sla en serveer hier de pasta op en garneer dit met de reepjes gerookte zalm.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen