dinsdag 12 februari 2013

Tomaten Bruschetta

Tomaten Bruschetta
  • 4 Roma tomaten - erg rood en rijp, in blokjes gesneden
  • ½ rode ui, in kleine blokjes gesneden
  • 1 theelepel zeezout
  • ½ theelepel gemalen zwarte peper
  • 2 eetlepels basilicumblaadjes, versnipperd
  • Stokbrood 
  • olijfolie

Voor het brood; snijd het benodigde aantal stukken diagonaal van een Frans stokbrood ongeveer 1 cm dik. Bestrijk beide kanten met olijfolie. Plaats onder een hete grill, op een grill pan of in een koekenpan en bak tot ze goudbruin zijn aan beide zijden. (of kijk op Fettunta, knoflookbrood)

Voor de salsa; meng de tomaten en andere ingrediënten en laat het een half uur staan ​​voor gebruik. Bewaren in de koelkast kan ook, maar breng op kamertemperatuur voordat. je het gaat serveren.

Mooie geserveerd met prachtige Italiaanse antipasto - olijven, prosciutto, salami, kaas, gemarineerde groenten, de lijst gaat maar door ...


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen