donderdag 21 februari 2013

Romige Citroen Pasta met Spinazie en Erwten

Dit licht romige pasta gerecht is gereed in minder dan 15 minuten en je zult versteld staan ​​van de smaak. Frisse citroen gecombineerd met de smaakvolle knoflook en dit in combinatie met de spinazie en de pasta, bellissima!!

Romige Citroen Pasta met Spinazie en erwten


  • 250 gram bevroren erwten
  • 175 milliliter slagroom
  • 1/4 theelepel chili vlokken
  • 2 teentjes knoflook, gepeld en fijn geperst
  • 700 gram baby spinazie, stelen verwijderd
  • 1 1/2 theelepels geraspte citroenschil
  • 3 theelepels citroensap
  • 1 pond gedroogde pasta, zoals farfalle of Casarecce (soort wokkels), gekookt
  • Vers geraspte Parmezaanse kaas

Maak de pasta klaar volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
Kook de erwten, room,chili vlokken, en knoflook in een koekenpan op laag vuur gedurende 5 minuten. Voeg de spinazie toe en bak deze mee tot deze slinkt zo nu en dan even roeren.. Haal van het vuur en voeg de citroenschil en het sap toe. Meng dit met de gekookte pasta. 

Serveer met vers geraspte Parmezaanse kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen