zaterdag 23 februari 2013

Gevulde Kastanje Champignons

Gevulde Kastanje Champignons



  • 16 mooie grote Kastanje champignons
  • olijfolie
  • zeezout
  • 225 gram gekookte bruine rijst
  • 3 eetlepels feta blokjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • zout
  • versgemalen peper

Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden Celcius.

Doe de rijst, feta, knoflook en peterselie in een kom, roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper naar smaak.

Verwijder alle steeltjes uit de champignons. Plaats ze vervolgens naar beneden op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Strooi zeezout over de hoedjes en plaats ze in de oven ongeveer 4 cm van de bovenkant voor ongeveer 2 of 3 minuten.

Als ze klaar zijn trek ze uit en draai ze om. Vul met het rijstmengsel, en bakken tot de vullingis, ongeveer 2 minuten. Serveer warm uit de oven.

Smakelijk!





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen