zondag 17 februari 2013

Ratatouille met vis

Ratatouille met vis



  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 gele paprika, in mooie stukjes gesneden
  • 2 middelgrote courgettes, in de lengte gehalveerd, in stukjes
  • 1 kleine aubergine, in dobbelssteentjes
  • 400 gram tomaten, gepliceerd en in stukjes gesneden
  • 1/4 theelepel chillivlokken
  • 400 gram wit vis, snijd ze in stukjes van 2,5 cm

Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de paprika, courgette en aubergine lekker aan gedurende 5 minuten of tot ze een klein beetje gaan kleuren..

Voeg de tomaten toe en de chillivlokken en 1/2 kopje koud water. Doe nu een deksel op de pan. Breng aan de kook. Zet het vuur matig laag. Sudderen gedurende 4 minuten of tot de groenten beetgaar zijn. Voeg nu de stukjes vis toe. Laat dit onafgedekt, gedurende 5 minuten meegaren.

Lekker met pasta!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen