maandag 4 maart 2013

Gepocheerde Kip Dijonnaise

Gepocheerde Kip Dijonnaise



  • 400 g kipfilets
  • 1/2 kleine rode ui, fijngehakt
  • 1 eetlepel Dijonnaise
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 160 gram Goudse kaas, in dunne plakjes
  • 40 gram (baby) rucola

Leg de kip in een kleine steelpan. Dek af met koud water. Breng aan de kook op een matig vuur. Zet het vuur laag en laat gedurende 5 tot 7 minuten sudderen. Haal van het vuur. Dek het af en laat zo'n 5 minuten staan​​. Haal de kip uit de pan en laat de kip iets afkoelen.
Hak de kip mooi fijn. Meng de kip, ui en Dijonnaise in een kom.

Verwarm de grill op hoog. Grill brood gedurende 2 minuten aan elke kant of tot ze bruin is.

Beleg de toast met kip mengsel en leg er wat kaas overheen. Grill gedurende 2 minuten of tot de kaas gesmolten is.

Garneer met paar blaadjes rucola.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen