donderdag 21 maart 2013

Eiersalade op Toast

Eiersalade op Toast


  • 2 eieren
  • verse bieslook
  • 1 theelepel peterselie
  • 1/4 witte ui
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • Eventueel nog een kleine beetje mayonaise/halvanaise
  • Versgemalen peper
Begin met het koken van de eieren. Kook de eieren 5 tot 7 minuten. Ondertussen snipper je de witte ui en snijd je de bieslook fijn. Als de eieren klaar zijn met koken, haal je de schil eraf en snijd je de eieren in kleine stukjes.
Voeg de gesnipperde ui, de gesneden bieslook, de peterselie en de zwarte peper aan toe. Roer dit door elkaar en voeg vervolgens de Griekse yoghurt toe. Als je wil kan je nog een klein beetje mayonaise/halvenaise aan de eiersalade toevoegen om hem iets meer op smaak te brengen.

Serveer de eiersalade op lekker vers donker boeren brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen