woensdag 6 maart 2013

Doperwtenmousse met garnaaltjes en kervel


Groen is de kleur van het voorjaar! Ook op tafel doet deze kleur het uitstekend want in al die groene voorjaars groenten zitten veel vitamines, mineralen en vezels.http://www.lekkertafelen.nl/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Doperwtenmousse met garnaaltjes en kervel

  • 125 gram verse doperwten (zak 200 g, koelvers)
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • 8 blaadjes verse munt
  • 150 gram Hollandse garnalen
  • Kervel
Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 min. gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en 3 blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in kleine glaasjes een beetje doperwtenmousse en verdeel hierover de Hollandse garnalen. Snijd wat kervel fijn en strooi dit ter garnering over de glaasjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen