woensdag 21 november 2012

Toastje met Makreelrillette


Dit is een prachtige amuse om je diner mee te beginnen!!!
  • 1 gerookte makreel (ca. 345 g)
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 appel friszuur 
  • 1 eetlepel citroensap
  • 12 krokante toast met olijfolie, zeezout en rozemarijn (pakje 120 g) of geroosterde stukjes stokbrood.
  • takje dille
  • zalmeitjes

  1. Verwijder het vel en de graten van de makreel en trek hem in kleine stukken. Prak de crème fraîche en peper naar smaak erdoor. Snijd 6 dunne schijfjes van de appel. Snijd de appelschijfjes in hele kleine blokjes en besprenkel ze met het citroensap. Meng de appelblokjes door het makreel mengsel. 
  2. Besmeer de toastjes met de makreelrillette en garneer het geheel met een paar zalmeitjes en een takje dille.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen