zaterdag 12 mei 2012

Pasta salade met Tomaat en Mozzarella



  • 500 gram pasta naar keuze
  • 2 bakjes cherry tomaten (a 250 g)
  • 2 zakjes mini-mozzarella (a 150 g)
  • 3 rode uien, in halve ringen
  • 4 el mayonaise
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 4 el witte balsamicoazijn (flesje 250 ml)
  • 1 teen knoflook, geperst
  • versgemalen peper

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water.Halveer de tomaten en de bolletjes mozzarella. Doe in een schaal en meng met de ui en pasta. Doe de mayonaise, crème fraîche en azijn in een kommetje en voeg de knoflook en versgemalen peper toe. Roer door en schep door de pastasalade. 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen