zaterdag 19 mei 2012

Pastasalade met Zalm


300 gram tagliatelle met ei
200 gram peultjes 
200 gram sugar snaps
1 eetlepel wittewijnazijn
2 eetlepel crème fraîche
3 eetlepel olijfolie
bosje platte peterselie, fijngesneden
2 bosuitjes, in ringetjes
250 gram cherry tomaten , gehalveerd
100 gram gerookte zalm 


Kook de pasta volgens de aanwijzingen opde verpakking. Kook de peultjes en de sugar snaps in water met wat zout 3 min. Laat ze uitlekken en afkoelen.
Meng de wittewijnazijn met de crème fraîche en klop de olie erdoor. Voeg de peterselie en de bosui toe en breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en spoel af met koud water. Laat uitlekken. Meng de dressing erdoor. Voeg de peultjes, de sugar snaps en de tomaten toe. Verdeel de pastasalade over de borden. Leg de zalm erop en serveer direct.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen