maandag 24 december 2012

Pasta Casareccia a la mama

Pasta kan zo lekker zijn en met verse groenten er in heb je snel een eenvoudige maar zeker smaakvolle maaltijd!



  • 400 gram pasta Casareaccia (of andere pasta vorm)
  • 250 gram gesneden kastanje champignons
  • 3 kleuren paprika
  • 1 rode ui gesneden
  • 250 gram ham blokjes
  • 2 eetlepels bruschettta kruiden
  • 100 ml kookroom
  • boter
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe even apart in een schaaltje de kookroom en de bruschetta kruiden, dan kan dit even wellen.
Bak de champignons even aan met klein klontje boter, voeg na paar minuten de ui toe en daarna de paprika. Als laatste voeg je de hamblokjes toe. 
Nu mag je het roommengsel toevoegen.

Doe de pasta in een mooie schaal en doe hier over heen je groentenmengsel.









Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen