Een lekker, makkelijk en snel soepje!!!
- 1 el olijfolie
- 3 lente
uitjes in ringen
- 2 el
gehakte verse basilicum
- 7 dl
kippenbouillon
- 2
aardappelen in blokjes
- 2 el
groene pesto
- 125 crème
fraîche
- 1 tl
kerriepoeder
- 100 gr
gerookte zalm
Neem
een mooie soeppan en verhit hierin de olijfolie en fruit de ui en aardappelblokjes
ongeveer 2 minuten. Giet de bouillon erbij en kook dit 10 minuten. Voeg de
basilicum en de pesto toe en pureer alles tot een lichtgebonden soep.
Klop
de crème fraîche met de kerriepoeder lobbig.
Schenk
de soep in 4 mooie koppen en schep een lepel kerrie room in de soep en verdeel
de zalm reepjes over de koppen. Garneer het met gemalen rode peperkorrels.
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten