zaterdag 27 april 2013

Garnalen cocktail met watermeloen en feta

Garnalen cocktail met watermeloen en feta



  • 750 gram (pitloze) watermeloen, geschild, gesneden in stukjes van 1,5 cm 
  • 400 gram gekookte garnalen, gepeld, hou de staarten in tact.
  • 1 eetlepel vers limoensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Snufje poedersuiker
  • 50 gram feta
  • Verse muntblaadjes, om te garneren
  • zout
  • versgemalen peper


Meng de watermeloen en garnalen in een grote kom en zet even apart.

Citroensap, olie en suiker mengen in een schaaltje. Breng op smaak met zout en peper. Giet over watermeloen mengsel en hussel het goed door elkaar. Verdeel dit nu over vier mooie cocktail glazen en verkruimel de feta dan over de watermeloen en garneer de cocktails met een blaadje munt.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen