woensdag 22 mei 2013

Spaghetti Aglio, Olio e Pomodori

Ik ben een enorme fan van de heerlijke zoete tomaatjes van Honingtomaten®. De combinatie van de smaak, de glanzend rode kleur en de stevige bite maken het tomaatje tot een heerlijke delicatesse. Vaak als gezond hapje bij de borrel maar ook lekker door de salade.
Om jullie kennis te laten maken met deze tomaatjes heb ik een recept van hun site uitgezocht. Een makkelijk recept en smaakvol door de toevoeging van de overheerlijke Honingtomaten®.

Spaghetti Aglio, Olio e Pomodori


Hoofdgerecht voor 2 personen
  • 100 g honingtomaten®, door de helft gesneden
  • 200 g spaghetti (zo dun mogelijk)
  • 2/3 tenen knoflook, in dunne plakjes
  • 1 rode chilipeper, ontzaad en in dunne plakjes
  • Een handje peterselie, fijngehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti zoals staat aangegeven op de verpakking. Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook voor enkele minuten. Voeg daarna de chilipeper toe. Giet al het water van de spaghetti af behalve een kopje. Dit blijft erin. Voeg hierna het knoflook peper mengsel toe aan de spaghetti en ten slotte de peterselie en Honingtomaten© bij het serveren.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen