zaterdag 1 juni 2013

Romige Pancetta Pasta met Kastanje champignons en Parmezaanse Kaas


Romige Pancetta Pasta met Kastanje champignons en Parmezaanse Kaas


  • 500 gram pappardelle of tagliatelle
  • 150 gram pancetta, in blokjes gesneden
  • 150 gram verse kastanje champignons, schoongemaakt en fijngesneden
  • 225 milliliter room
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • Versgemalen zwarte peper


Breng een grote pan water aan de kook en kook de pappardelle of de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Terwijl de pasta kookt, zet een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de pancetta totdat het begint te kleuren, ongeveer 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak 2 tot 3 minuten mee, voeg dan de room toe. Wanneer de saus warm is, voeg de Parmezaanse kaas er over en roer goed door elkaar.

Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan. Roer dit goed door elkaar en breng op smaak met wat peper. 

Serveer het gelijk.

Lekker met een rucola salade.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen