zondag 9 juni 2013

Aardbeien Soep

Vooral de champagne in dit recept voor aardbeiensoep maakt dit toetje extra feestelijk!

Aardbeien Soep
  • 750 gram aardbeien
  • 4 eetlepels champagne
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 handjevol verse munt
Pureer de aardbeien fijn met een staafmixer en voeg ondertussen de 3 eetlepels suiker toe. Giet de champagne bij de aardbeien. Mocht je geen champagne in huis hebben, dan kan je dit prima vervangen door Prosecco of witte wijn. Meng dit vervolgens enkele minuten totdat de soep mooi egaal is. Zet de aardbeien soep hierna tot je het gaat gebruiken in de koelkast.

Giet de aardbeien soep in een mooie coupe en garneer de soep met paar blaadjes munt.

Eet smakelijk!

Tip: Ook lekker met een bolletje ijs!!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen