maandag 19 augustus 2013

Pasta met Salami en Rode Paprika

Slechts een paar eenvoudige ingrediënten zijn nodig om deze smakelijke pasta maaltijd te creëren.


Pasta met Salami en Rode Paprika


  • 375 gram gedroogde spaghetti 
  • 2 theelepels olijfolie
  • 2 rode paprika, in dunne plakjes
  • 150 gram gesneden salami, in stukjes gesneden
  • 1 (potje) rucola pesto
  • handje vol rucola ter garnering

Kook de pasta in een pan met kokend, gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking, al dente koken daarna afgieten en laten uitlekken.

Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg paprika toe en bak dit gedurende 5 minuten. Voeg nu de salami toe en bak het geheel nog 5 minuten.

Voeg de pesto toe en roer even door elkaar. nu mag de pasta erbij. Verwarm het geheel nog even goed door.
Serveer de pasta in mooie diepe borden en garneer met een paar blaadjes rucola.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen