zondag 28 juli 2013

Frisse Pastasalade


Frisse Pastasalade

  • 400 gram macaroni
  • 1 komkommer
  • 3 tomaten
  • 2-3 perziken (uit blik)
  • 100 gram hamblokjes of gerookte kipblokjes
  • pijnboompitjes
  • 1-2 eetlepels gedroogde bruschetta (aangemaakt met olie en water)
  • olijfolie


Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel het daarna goed koud af. Doe het daarna over in een grote saladeschaal en besprenkel er wat olijfolie over heen.
Snijd de komkommer, tomaat en perzik in kleine blokjes en voeg dit toe aan de macaroni. Strooi de pijnboompitjes erover en doe de aangemaakte bruschetta er door.

Hussel alles even goed door elkaar en zet het minimaal een uurtje koud in de koelkast.

Heerlijk als maaltijd tijdens de warme zomer dagen maar ook lekker voor bij de BBQ.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten