Ratatouille met vis |
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 gele paprika, in mooie stukjes gesneden
- 2 middelgrote courgettes, in de lengte gehalveerd, in stukjes
- 1 kleine aubergine, in dobbelssteentjes
- 400 gram tomaten, gepliceerd en in stukjes gesneden
- 1/4 theelepel chillivlokken
- 400 gram wit vis, snijd ze in stukjes van 2,5 cm
Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de paprika, courgette en aubergine lekker aan gedurende 5 minuten of tot ze een klein beetje gaan kleuren..
Voeg de tomaten toe en de chillivlokken en 1/2 kopje koud water. Doe nu een deksel op de pan. Breng aan de kook. Zet het vuur matig laag. Sudderen gedurende 4 minuten of tot de groenten beetgaar zijn. Voeg nu de stukjes vis toe. Laat dit onafgedekt, gedurende 5 minuten meegaren.
Lekker met pasta!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten