Mooi die kleurrijke seizoensgebonden groentes in deze glutenvrije salsa, makkelijk te maken en laat je gasten maar lekker dippen met de biologische mais chips!!
Doe alle ingrediënten in een grote slakom en schep het goed door elkaar, zorg ervoor dat je de avocado's ook in mooie blokjes houdt. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met verse koriander, en een stukje limoen en serveer met biologische maïs chips.
Salsa Fiesta |
- 8 trostomaten, zonder zaadjes en in blokjes gesneden
- 2 grote komkommers, in blokjes gesneden
- 1 klein blikje maïskorrels
- 1 kleine gele paprika, in blokjes gesneden
- 1 kleine rode ui, fijngehakt
- 1 grote avocado, in blokjes gesneden
- 2 teentjes knoflook, geperst
- limoensap (van 1 limoen)
- 1 bosje koriander, fijngehakt
- 1/4 theelepel gerookt paprikapoeder
- Himalaya roze zout (zie foto onder)
- Versgemalen peper
Doe alle ingrediënten in een grote slakom en schep het goed door elkaar, zorg ervoor dat je de avocado's ook in mooie blokjes houdt. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met verse koriander, en een stukje limoen en serveer met biologische maïs chips.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten