woensdag 5 maart 2014

Crush on Cocktails!

Ok de eerste zonnestralen doen je misschien nog niet gelijk verlangen naar een verkoelende cocktail maar het is wel handig om ze achter de hand te hebben want het gaat een prachtige zomer worden dit jaar!

Bacardi-granaatappelcocktail

Voor 6 personen

  • 500 ml witte Bacardi
  • 6 eetlepels grenadine
  • 200 ml limoensap
  • 1 granaatappel, pitjes er uit gehaald
  • Crushed ice

Mix de Bacardi met de grenadine en het limoensap. Doe crushed ice in een mooi glas. Schenk de cocktail er overheen en garneer met de granaatappelpitjes.










Virgin Cranberrycocktail

Voor 6 personen

  • 600 milliliter cranberrysap (POM)
  • 600 milliliter grapefruitsap
  • 400 milliliter perziknektar/sap
  • Perzik
  • Verse muntblaadjes
  • crushed ice
Mix het cranberrysap met het grapefruitsap en de perziknektar/sap. Doe wat crushed ice in een glas en giet de mix in het glas. Garneer het eventueel met verse munt en schijfjes perzik.


Tia Maria met Grenadine  

Voor 6 personen
  • 120 milliliter Tia Maria
  • 10 milliliter granedine
  • 500 milliliter San Pellegrino
  • limoen
  • pitjes van 1 granaatappel
  • crushed ice
Meng de Tia Maria met de grenadine en vul aan met de San Pellegrino. Schenk dit over glazen gevuld met crushed ice. Garneer het met de granaatappelpitjes en een schijfje limoen.


Op de prachtige site van Culy.nl kwam ik deze mooie tip tegen hoe je het handigst een granaatappel kan pellen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten