Bocconcini zijn gewoon hapklare stukjes verse mozzarella. Combineer deze gemarineerde bocconcini met gesneden salami, druiven, tomaatjes, ontpitte olijven, of meloen balletjes.
In een middelgrote kom de bocconcini, olie, citroenschil, rozemarijn, rode peper vlokken, en zout doen. Laat staan bij kamertemperatuur, ten minste 30 minuten, zo nu en dan even door elkaar husselen.
Zie de foto voor de serveer tips!!
Gemarineerde Bocconcini |
- 20 stuks bocconcini
- extra vergine olijfolie
- Schil van 1 citroen, geschild in lange repen
- 4 kleine takjes verse rozemarijn
- 1/4 theelepel rode peper vlokken
- 1/2 theelepel grof zout
In een middelgrote kom de bocconcini, olie, citroenschil, rozemarijn, rode peper vlokken, en zout doen. Laat staan bij kamertemperatuur, ten minste 30 minuten, zo nu en dan even door elkaar husselen.
Zie de foto voor de serveer tips!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten