Pittige pepers en knoflook, brengen het beste naar boven in dit sappige en aromatische garnalen gerecht.
Smelt de boter en olie in een grote, diepe koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en chili toe. Bak al roerend voor ongeveer 1 minuut. Voeg de garnalen toe en bak deze onder af en toe roeren, gedurende 2 tot 3 minuten of tot garnalen roze zijn.
Roer de tomaten en peterselie er door en warm het even door.
Serveer met knapperig brood en partjes citroen.
Knoflook Chili Garnalen |
- 100 gram boter, in stukjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 3 rode pepers, in dunne plakjes
- 1 kg grote garnalen, gepeld (staarten intact), schoongemaakt (gamba's)
- 1 middelgrote tomaat, zonder zaadjes, fijngehakt
- 2 eetlepels gehakte verse bladpeterselie
- knapperig brood en partjes citroen om te serveren
Smelt de boter en olie in een grote, diepe koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en chili toe. Bak al roerend voor ongeveer 1 minuut. Voeg de garnalen toe en bak deze onder af en toe roeren, gedurende 2 tot 3 minuten of tot garnalen roze zijn.
Roer de tomaten en peterselie er door en warm het even door.
Serveer met knapperig brood en partjes citroen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten