De Feestdagen komen er weer aan en dan
staat er als voorgerecht vaak een garnalen cocktail op het menu.
- · 4 eetlepels mayonaise· 1 eetlepel ketchup· 1 eetlepel room· 1 koffielepel whiskey· 1 koffielepel tobasco· Hollandse garnalen· sla· cherry tomaatjes· limoen
- Doe al de ingrediënten voor de cocktailsaus
in een kommetje voeg er een paar druppeltjes limoensap aan toe.
- Meng alles met een klopper.
- Doe in een mooi glaasje wat sla, doe
hierover de garnalen en doe er een schepje saus over. Garneer dit met
fijngesneden peterselie en een tomaatje. Eventueel een limoen schilletje
aan het glas
Tip:Je kan de whiskey vervangen door cognac. Eten er kinderen mee en wil je er liever geen alcohol in?Laat dan de whiskey gewoon weg.
- Doe al de ingrediënten voor de cocktailsaus
in een kommetje voeg er een paar druppeltjes limoensap aan toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten